Kabar

  • Kain Daur Ulang

    Kain Daur Ulang

    Pambuka Ing jaman nalika kelestarian dadi luwih kritis, kesadaran eko mboko sithik mlebu menyang pasar konsumen lan wong wiwit ngerti pentinge lingkungan ...
    Waca liyane
  • Apa Kain Poliester?

    Apa Kain Poliester?

    Pambuka: Apa poliester? Kain poliester wis dadi landasan industri tekstil modern, misuwur amarga daya tahan, fleksibilitas, lan terjangkau.Ing blog iki, kita bakal njelajah jagad poliester sing nggumunake, nylametake sejarah, proses produksi, keuntungan, ...
    Waca liyane
  • Apa Kain Olahraga Paling Digunakake dening Supplier Kain

    Apa Kain Olahraga Paling Digunakake dening Supplier Kain

    Apa Kain Olahraga Paling Digunakake dening Kain Supplier Kain Olahraga yaiku pahlawan sing ora dideleng saka kinerja atletik.Dirancang kanggo tahan kaku aktivitas fisik sing kuat, kain jersey olahraga direkayasa kanthi presisi, nggabungake inovasi kanthi fungsi kanggo nyukupi kabutuhan sing beda-beda ...
    Waca liyane
  • Apa kain rajutan?

    Kain rajutan digawe kanthi intermeshing puteran benang nggunakake jarum nyulam.Gumantung ing arah ing ngendi puteran dibentuk, kain rajutan bisa digolongake dadi rong jinis - kain rajutan warp lan kain rajutan weft.Kanthi ngontrol geometri loop (stitch) lan dens ...
    Waca liyane
  • Kabeh nglayani proyek kasebut, lan kabeh mbukak dalan kanggo proyek kasebut.

    Kabeh nglayani proyek kasebut, lan kabeh mbukak dalan kanggo proyek kasebut.

    Ing tanggal 9 Mei, ing bengkel tenun Fujian Youxi Dongfang Xinwei Textile Technology Co., Ltd., proyek kunci provinsi, 99 mesin nyulam weft dilengkapi kanggo produksi tanpa gangguan, lan 3 jalur produksi bisa ngasilake 10 ton kain sandhangan saben dina. .Pro Tekstil Xinwei Timur...
    Waca liyane
  • Ngatasi masalah ing garis ngarep lan fokus ing terobosan.

    Ngatasi masalah ing garis ngarep lan fokus ing terobosan.

    Ngatasi masalah ing garis ngarep lan fokus ing terobosan.Youxi County fokus ing TCTerms pain lan kangelan ing construction saka proyèk pembangunan perusahaan, manut cara ngarep-line karya, lan dipun promosiaken kacepetan lan efficiency construction project.Ing Fujian Xinwei Timur ...
    Waca liyane
  • Ing 12 April, proyèk kunci provinsi Youxi East Xinwei proyèk produksi kain tekstil dibangun saka situs construction.

    Ing 12 April, proyèk kunci provinsi Youxi East Xinwei proyèk produksi kain tekstil dibangun saka situs construction.

    Ing 12 April, proyèk kunci provinsi Youxi East Xinwei proyèk produksi kain tekstil dibangun saka situs construction.Para buruh masang sistem lampu internal, lan peralatan produksi terus-terusan mlebu pabrik kanggo debugging.Proyek iki dumunung ing ...
    Waca liyane